Jusski! – izgalmas családi program a hétvégére

január 18, 2019

Nincs még tervetek a hétvégére? Mutatunk egy jót!

Az elmúlt években elszaporodtak a szabadulószobák a városban, már a legváltozatosabb témájú és nehézségű játékok között lehet válogatni. Családi, illetve gyerekeknek szánt kijutós játékokból azonban viszonylag kevesebbel találkozunk – a Savoya Parkban található Csupakaland családi élménypark Jusski! elnevezésű szobái viszont pontosan a gyermekesekre rendezkedtek be!

A sűrű hétköznapokon sokszor nem jut elég idő egymásra, így fontos, hogy legalább a hétvége közös, minőségi programmal teljen. A szabadulószoba nemcsak szórakoztató, de közös gondolkodást, együttműködést és csapatmunkát igényel a résztvevőktől, így nagyon jól összehozza a családot.

A gyerekek különösen élvezik, hiszen interaktív és izgalmas: megadott idő alatt kell megoldani a rejtélyt és kijutni a szobából. Eközben a logikai gondolkodást is fejleszti, miközben a részinformációk összeillesztésével és következtetésekkel jutnak el az ajtókat nyitó kódok megfejtéséig. A történet mindig egy képzeletbeli világban játszódik, így a szülőknek is segít kiszakadni a hétköznapokból és önfeledten szórakozni.

Különböző tematikájú pályák közül lehet választani: belecsöppenhettek az 1001 éjszaka meséinek világába, de akár elvarázsolt padlásról vagy bezárt iskolából is lehet szabadulni.

Ideális kikapcsolódás a hétvégére! Nézzetek be, szombaton és vasárnap is 10:00 és 20:00 óra között várják a lelkes vállalkozókat, pályát online előre lehet foglalni itt.